Snygga underkläder i alla former – för alla former

Borta är dagarna då underkläder fanns i ett utförande, i ett material Snygga underkläderoch i en modell. Oavsett vilken sorts affär du vänder dig till idag kommer du garanterat se ett mer eller mindre brett urval av färger, former och storlekar. Trosor och kalsonger finns med mycket tyg, minimalt tyg eller inget tyg alls utan alternativa material. Bh:ar har stor eller ingen push up-effekt, knäpps i ryggen eller där fram eller inte alls och finns i alla regnbågens färger. Kombinationerna och möjligheterna är oändliga. Bara din fantasi sätter gränserna!

Vem bör ha vilken modell?

Underkläder som ser dundersnygga ut på kroken i butiken ser inte alltid lika fantastiska ut när de väl sitter på sin nya ägare. Varför? Förklaringen är enkel – vi är alla olika och snygga på olika sätt. Av just den anledningen passar inte alla kläder för alla, och det gäller även underkläder.

Någon med liten byst kanske t.ex. känner sig snyggast när bysten framhävs med en bh i push up-modell medan någon med större byst hellre använder en snygg balconette-bh med mer plats och mindre, eller inga, inlägg. Självklart kan även någon med liten byst passa bra i en balconette-bh och vice versa. De flesta är som allra snyggast i plagg de är bekväma i – så allra bäst blir det om du väljer med hjärtat!

När passar vilken färg och modell?

Klatschiga färger är kul och kan lysa upp en annars tråkig vardag, men hur roligt det än kan kännas att ha exempelvis en turkos bh på sig finns det tillfällen då färgvalet bör göras med viss eftertänksamhet. Till ett ljust plagg passar det av förklarliga skäl kanske inte särskilt bra att ha en starkt lysande blå färg under och då är istället en hudfärgad bh, gärna en slät så kallad t-shirt bh, att föredra. I andra fall kanske linnet eller toppen är tillräckligt tätt sydd för att bh:n inte ska lysa igenom, och då kan ett färggrant band som tittar fram vara en spännande detalj. Med god smak kan det mesta se snyggt ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *